Overzicht
 • Van het bekende muzieknotatieprogramma Personal Composer is sinds begin 2009 de nieuwe versie 3.0 NL in drie verschillende uitgaven leverbaar. De goedkoopste uitgave PC-8 kan partituren met 8 notenbalken maken, terwijl de professionele uitgave PC-Pro partituren tot 128 notenbalken kan maken en de mogelijkheid heeft NIFF-bestanden te importeren en te exporteren. Dat zijn bestanden van software (o.a. SharpEye) waarmee u muziek kunt scannen en omzetten in notenschrift, dat u in Personal Composer direct verder kunt bewerken.
 • Aan de nieuwe versie 3.0 NL is naast de bekende Windows-functionaliteit tevens een lange lijst met 60 nieuwe mogelijkheden toegvoegd.
 • Van de nieuwe versie 3.0 NL is op de download pagina een demo-versie te downloaden, waarmee u alle mogelijkheden kunt uitproberen. De demo heeft alle mogelijkheden van de professionele uitgave PC-Pro beschikbaar, maar u kunt uw werk niet opslaan.
 • Wanneer u nog met de oude versie 2.0 werkt dan zullen wij u zo goed mogelijk blijven ondersteunen bij vragen over het programma. Vanwege de snelle ontwikkelingen van de huidige computers raden wij u echter aan om uw programma te upgraden naar Versie 3.0 NL. Gebruikt u hiervoor de hoge kortingen die u aantreft op de pagina met adviesprijzen. U beschikt dan ook gelijk over de nieuwste mogelijkheden die versie 3.0 u biedt. Kijk hiervoor op de pagina met nieuwe opties.
 • Op de pagina met handleidingen zijn inmiddels alle hoofdstukken van de Amerikaanse manual van versie 2 in het Nederlands beschikbaar en gratis te downloaden. Daarnaast is er een Word-bestand waarin alle nieuwe mogelijkheden van versie 3 in het Nederlands beschreven zijn.
 • Het programma is getest onder de volgende Operating Systems:
  Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10.
 • De advies-verkoopprijs van versie 3.0 NL bedraagt inclusief BTW (maar exclusief verzendkosten):
  PC-8 Prijs €   64,99
  PC-16 Prijs € 129,99
  PC-Pro Prijs € 179,99
 • Bij upgraden van versie 1.x voor Windows naar versie 3.0 NL krijgt u een korting 25% op de advies-verkoopprijs!

  Als u wilt upgraden van versie 2.0 naar versie 3.0 NL dan krijgt u zelfs 55% korting.

  U krijgt nóg meer korting als u ook upgrade naar een hogere uitgave, b.v. van PC-8 naar PC-16 of naar PC-Pro.

  Kijk hiervoor op de pagina met alle adviesprijzen.
 • Bestellen: lees eerst de informatie over de inhoud van een nieuw pakket of upgrade-pakket en de minimum computerconfiguratie. Ga daarna door naar de pagina met het bestelformulier.
 • Wilt u uw muziekbestanden delen met uw kennissen die niet over Personal Composer beschikken? Dan kunt u hen de demo-versie van Personal Composer 3.0 NL laten downloaden. Deze demo is vrij te downloaden en heeft alle funktionaliteiten van de nieuwste versie.
 • Kom regelmatig terug op deze pagina's voor de laatste nieuwtjes. Kijk vooral ook op de download pagina en de pagina met handleidingen omdat u daar steeds meer documentatie en gratis updates zult aantreffen.

Personal Composer wordt op de Nederlandstalige markt gebracht
door Uitgeverij Educatieve Media uit Houten.