Downloads van demo-versie en updates


Demo-versie van Personal Composer 3.0 NL
Als u Personal Composer eerst eens wilt uitproberen voordat u tot aanschaf overgaat, dan kunt u de onderstaande demo-versie downloaden en installeren.
Het Personal Composer demo-programma heeft dezelfde eigenschappen en mogelijkheden als de meest uitgebreide versie (PC-Pro) van Personal Composer 3.0 NL, maar u kunt de muziek die u invoert niet opslaan.

Klik op v3demo.exe (circa 2,5 MB) om het programma te installeren. Volg de aanwijzingen tijdens de installatie op totdat deze voltooid is.

Op de pagina met Handleidingen vindt u diverse bestanden, die u met Acrobat Reader of met MS-Word kunt openen en uitprinten. Hierdoor krijgt u snel een goede indruk hoe u met Personal Composer moet werken.
Neem contact op met de Helpdesk als u nog vragen heeft.


Update naar Personal Composer 3.0.16 NL
Als u al over Personal Composer versie 3.0 beschikt, dan kunt u het programma met het onderstaande bestand gratis updaten naar de meest recente versie 3.0.16.
Klik op pc3016up.zip om het installatie-bestand te downloaden (grootte 1038 KB). Unzip het bestand en verplaats het bestand pcwinv3.exe naar de juiste subdirectory. Voor Windows XP is dit waarschijnlijk C:\Program Files\Personal Composer of C:\Program Files\Personal Composer 3 en voor Windows Vista, Windows7 en Windows8 is dit waarschijnlijk C:\Program Files (x86)\Personal Composer 3.
Met deze update overschrijft u het oude bestand pcwinv3.exe in de betreffende map. Tijdens het opstarten van Personal Composer moet u daarna het juiste versienummer (3.0.14) naast het logo zien staan.
Deze update werkt uitsluitend als u al over Personal Composer versie 3.0 beschikt.


Update taalbestand Nederlands voor Versie 3.0 NL
Personal Composer is vertaald uit het Amerikaans en ondanks dat aan de vertaling veel aandacht is besteed kan het voorkomen dat er hier en daar nog een Amerikaanse uitdrukking staat. Wij stellen het op prijs als u de dingen die u aantreft aan ons door geeft. Wij verzamelen deze informatie en laten af en toe een nieuw taalbestand maken waarin de fouten gecorrigeerd zijn.
Hier treft u het meest recente taalbestand aan, dat is gemaakt op 26 oktober 2011. U kunt het downloaden en daarmee het taalbestand overschrijven dat al op uw computer staat.
Klik op pclangv3.zip om het installatie-bestand te downloaden (grootte 99 KB). Unzip het bestand door er op te dubbelklikken en verplaats het bestand pclangv3.dll naar de juiste subdirectory. Voor Windows XP is dit waarschijnlijk C:\Program Files\Personal Composer of C:\Program Files\Personal Composer 3 en voor Windows Vista of Windows7 is dit waarschijnlijk C:\Program Files (x86)\Personal Composer 3.
Hierdoor overschrijft u het oude bestand pclangv3.dll in de betreffende subdirectory. U beschikt dan over de laatste versie.
Deze update werkt uitsluitend als u over Personal Composer versie 3.0 beschikt.


Update naar Personal Composer 2.0.5.29 NL
Wanneer u nog met de oude versie 2.0 werkt dan zullen wij u zo goed mogelijk blijven ondersteunen bij vragen over het programma. Vanwege de snelle ontwikkelingen van de huidige computers raden wij u echter aan om uw programma te upgraden naar Versie 3.0 NL. Gebruikt u hiervoor de hoge kortingen die u aantreft op de pagina met Adviesprijzen. U beschikt dan ook gelijk over de nieuwste mogelijkheden die versie 3.0 u biedt. Kijk hiervoor op de pagina met Nieuwe opties.

Als u nu nog met versie 2.0 werkt, dan kunt u hier uw programma met het onderstaande bestand gratis updaten naar de meest recente versie 2.0.5.29. Dit zal echter de allerlaatste update van versie 2.0 zijn.
Klik op pc20529up.zip om het installatie-bestand te downloaden (grootte 729 KB). Unzip het bestand en verplaats het bestand pcwin32.exe naar de juiste subdirectory (Voor Windows XP waarschijnlijk C:\Program Files\Personal Composer of C:\Program Files\Personal Composer 2 en voor Windows Vista of Windows7 waarschijnlijk C:\Program Files (x86)\Personal Composer 2).
Hierdoor overschrijft u het oude bestand pcwin32.exe in de betreffende subdirectory. Tijdens het opstarten van Personal Composer moet u daarna het juiste versienummer (2.0.5.29) naast het logo zien staan.
Deze update werkt uitsluitend als u over Personal Composer versie 2.0 beschikt.


Uw Personal Composer-bestanden delen met anderen
Wilt u uw muziekbestanden delen met uw kennissen die niet over Personal Composer beschikken? Dan kunt u hen de demo-versie van Personal Composer 3.0 NL laten downloaden. Deze demo is vrij te downloaden en heeft alle funktionaliteiten van de nieuwste versie.

Personal Composer wordt op de Nederlandstalige markt gebracht
door Uitgeverij Educatieve Media uit Houten.